Zakelijke dienstverlening

U wilt zich bezig houden met uw eigen expertise en niet met ICT beheer? Of wilt u de infrastructuur veranderen van uw bedrijf zonder zorgen? Geen probleem MD-IT Solutions zal samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en het werk uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van infrastructuur.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Gebouw bekabeling
  • Volledige werkplekken inrichten
  • Aanbrengen van outlets
  • Kabel plan
  • Server ruimtes
  • Aanschaf van apparatuur

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van iedere organisatie. Het zorgt er voor dat uw medewerkers effectief en efficiënt kunnen werken.

MD-IT Solutions biedt ondernemers in het MKB maatwerk oplossingen, ook voor uw infrastructuur. Met een ervaren team van ICT specialisten, die uitgebreide kennis in huis hebben, kunnen wij u voorzien van een professioneel en betrouwbaar advies over uw ICT-infrastructuur. Van realisatie, onderhoud tot beheer bent u bij MD-IT Solutions aan het juiste adres.

Een kantoornetwerk inrichten is expertisewerk. Daarom is het erg fijn als u dit met vol vertrouwen uit handen kunt geven en een aanspreekpunt hebt voor alles wat met uw ICT-omgeving te maken heeft.

Voor de inrichting van de werkplekken, en ICT-omgeving moeten vele verschillende keuzes gemaakt worden. Welk type computers, servers, VoIP telefoons en netwerk heeft u nodig? En welke capaciteit en specificaties? Allemaal belangrijke vragen waar wij van MD-IT Solutions u graag mee helpen.

Wij kunnen u op al deze vragen antwoorden geven. Door dit traject vanaf het begin te bespreken, en vervolgens te doorlopen komen we tot de ideale oplossing waardoor u in uw organisatie met plezier aan de slag kan.

Meer weten? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.