Keep in touch with us

Zoekmachine optimalisatie

Wat is belangrijk voor een goede website?

  • SEO geoptimaliseerde tekst
  • Gebruikersinterface (UI design)
  • Design & Media
  • Conversie

De vindbaarheid in de zoekmachine Google is een belangrijk onderdeel van uw website. Zeker zo belangrijk als het grafische aspect. Daarom pakken wij tijdens het webdesign SEO ook serieus aan en zorgen wij ervoor dat dit vanaf het begin perfect in elkaar zit! Ook al ziet u dit aan de voorkant niet.

Als dit goed gebeurt maakt dit ontzettend veel uit voor uw Google ranking. Maar wij kunnen dit niet zonder u. Voor een goede zoekmachine optimalisatie is hoogwaardige content nodig en relevante tekst. Hoe meer u over uw bedrijf kunt vertellen op de website, hoe krachtiger wij de SEO voor u kunnen realiseren. Relevante content is een enorm belangrijk punt voor uw Google ranking voor zowel mobiel en pc.

Kijk eens goed naar de teksten van uw concurrenten en dan met name naar de bedrijven die het goed doen in Google. Maak hierbij wel even onderscheid tussen de websites die echt goed ranken in Google en de websites die bovenaan staan met een Google advertentie.

U herkent advertenties door het blokje met Adv. erin geschreven. Deze websites betalen ervoor om bovenaan te staan. Het kost hun geld als iemand via de advertentie hun website bezoekt. Dit heet SEA (search engine advertising), natuurlijk kan dit ook voor uw website en helpen wij u hier ook graag mee.

Toch is een goede SEO (search engine optimalisation) qua prijs / kwaliteit verhouding veel interessanter. Denk er maar eens over na, bij SEA betaald u ervoor om in een aangegeven periode in bepaald gebied hoog in Google te staan. U betaald dan per click op uw advertentie een bepaald bedrag. Bij SEO daarin tegen betaald u voor een technisch degelijk opgezette website die naargelang de kwaliteit en hoeveelheid content hoog zal scoren in Google. Het kost u dan niks extra en u staat toch hoog in Google! Het verbaast ons zelfs vaak hoeveel bedrijven uitgeven aan SEA terwijl ze veel meer rendement kunnen halen uit SEO.

SEO Conclusie:
Lever goede relevante tekst aan zodat wij uw website echt goed kunnen inrichten voor Google. Wij helpen graag uw tekst te optimaliseren voor SEO mocht u dit wensen! Er komt namelijk best veel bij kijken en het lijkt vaak niet allemaal even logisch.